Anton Hellberg stannar i Hammarby

Hammarbys handbollsmålvakt Anton Hellberg har skrivit på ett nytt 1 års avtal med klubben. Därmed stannar han i ligaklubben som lyckades kvala sig kvar i Handbollsligan.

– Det känns väldigt bra att förlänga med Hammarby, säger Anton i en första kommentar. – Jag trivs i klubben och laget och jag har fått förtroende vilket är motiverande, fortsätter han. – Jag tycker jag har utvecklats bra under säsongen men har fortfarande vissa bitar att förbättra ytterligare. – Jag tror att kommande säsong blir ännu ett steg i rätt riktning för min utveckling, avslutar han.

– Det här blir bra för Anton, säger hans agent Martin Klette. – Det var långt gångna diskussioner med en annan klubb men Anton valde att stanna i Stockholm för att kunna slutföra sina universitetsstudier och spela kvar i Hammarby där han trivs mycket bra med tränaren Kalle Matsson som har givit honom större och större förtroende under säsongen. – Det skall bli intressant att se vad han kan prestera nästa säsong då han förhoppningsvis får vara skadefri, avslutar agenten.