Viktor Götesson till Elfsborg

Elfsborg har idag värvat 19 årige forwardtalangen Viktor Götesson från Mjällby AIF. Viktor, som har skrivit på ett 3 års avtal med Boråsklubben, flyttades upp i Mjällbys A-lag i somras och skrev ett korttidsavtal med Mjällby som gällde till den 30 november 2014.

​- Elfsborg som klubb har imponerat på mig under mina besök, säger Viktor Götesson i en första kommentar efter läkarundersökningen och signeringen av avtalet.
– Känslan jag har fått är att jag kommer trivas mycket bra här. – Samtidigt vill jag tacka Mjällby för allt och önska klubben lycka till i framtiden.

– Viktor är en mycket intressant spelare som kan sysselsätta en hel backlinje på egen hand, säger hans agent Martin Klette. – Han ger aldrig upp! – Han är bra både offensivt med sin funktionella teknik och defensivt. – När jag såg honom i en juniorlagsmatch med Mjällby borta mot Malmö FF förra året tog det mig inte en lång stund att se att den här killen kommer kunna bli något. – Elfsborg är bara att gratullera till en mycket bra rekrytering, avslutar Martin Klette.