Viktor Götesson klar för ny klubb

Viktor Götesson har gjort klart med en ny klubb. Det blir AFC Eskilstuna i Superettan som blir hans nya klubbadress efter 2 år i Degerfors IF. Innan dess spelade han i Falkenbergs FF, IF Elfsborg och Mjällby AIF. I AFC Eskilstuna återförenas han med Nemanja ”Manze” Miljanovic, som var en av hans tränare i IF Elfsborg.

-AFC känns som en klubb med goda ambitioner och en plats där jag kan utvecklas, säger Viktor i en första kommentar. -Jag känner mig laddad och ser fram emot en intressant tid i klubben. -Jag och Nemanja har en god relation sedan tiden i Elfsborg och det skall bli roligt att jobba tillsammans med honom igen beroende på vilken roll han får i klubben, avslutar Viktor.

-Det här blir en bra lösning för Viktor, säger hans agent Martin Klette. -Viktor är en oerhört kunnig fotbollsspelare med ett ovanligt brett register som forward. -Året som gått har han kört lite fast i Degerfors pga mindskat förtroende från tränaren där så det här kommer kunna bli lite av en nytändning. -Vi har flera klienter i AFC som har trivts bra och utvecklats på ett bra sätt.

Avtalet är på 3 år och Viktor börjar träna med sin nya klubb den 13 januari.

Wagnsson Sports & Entertainment gratulerar Viktor till sitt nya avtal och önskar honom lycka till i AFC Eskilstuna!