Mattias Özguns provspel i Queens Park Rangers


P98-landslagets och Syrianska IF Kerburans talangfulla vänsterback Mattias Özgun har precis spenderat 6 dagar i London tillsammans med Wagnsson Sports & Entertainments medarbetare Fredrik Söderström och Niclas Ek hos den engelska klubben Queens Park Rangers, vars A-lag just nu kvalar till Premier League. Detta var Mattias andra besök i klubben. Vi passade på att ställa några frågor till Mattias.

Hur tyckte du att det gick för dig?

Jag tyckte det gick riktigt bra faktiskt. Jag borde tagit för mig lite mer under de första minuterna i matchen mot Fulham bara men annars gick det bra. Träningarna och fystesten gick också bra så allt som allt kändes det riktigt bra.

Vad skiljer England från Sverige fotbollsmässigt tycker du?

I England smäller det rejält mycket mer. Mycket tuffare och starkare spelare, mycket högre tempo på både träningar och match. Sen skiljer sig även fystesterna en del från i Sverige tycker jag.

Vad var det bästa med resan?

Det bästa med resan var självklart att få spela på Craven Cottage (hemmaplan för Fulham FCs A-lag) men även träningarna och fystesten är något jag uppskattade.

Vi på Wagnsson Sports & Entertainment tackar Mattias för svaren och hoppas att hans utvecklingskurva fortsätter att peka uppåt.