Martin Lorentzson har skrivit på för Åtvidabergs FF

Martin Lorentzson har ikväll skrivit på ett 4 månaderskontrakt med den allsvenska klubben Åtvidabergs FF. Kontraktet gäller t o m den 30 juni 2015.

Intresset för den duktige högerbacken har varit utbrett sedan årskiftet. Omfattande diskussioner har förts med klubbar i bl a Danmark, England, Holland, Italien, Skottland, Spanien, Tyskland och USA.

– Jag var med på några mycket intressanta topp 3 listor hos bl a en spansk La Liga-klubb, en amerikansk MLS-klubb och en stor dansk klubb men i slutändan valde de andra alternativ, säger Martin Lorentzson. – Jag är tacksam gentemot Åtvidaberg som förstår att mitt mål fortfarande är att komma ut i världen och som därmed gick med på ett korttidskontrakt. – Det är en fin klubb jag kommer till med en bra tränare och nu ser jag bara fram emot att komma igång och spela, fortsätter Martin Lorentzson.

– Martin är en oerhört professionell spelare som har hanterat alla klubbkontakter på ett fantastiskt sätt, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Nu var det dags att göra klart med en klubb för att kunna träna och spela matcher på en bra nivå igen. – I o m det korta kontraktet får vi möjlighet att arbeta vidare med utlandet redan nu till sommaren, avslutar Martin Klette.

Martin Lorentzson genomför sitt första träningspass med Åtvidabergs FF imorgon.