Dardan Mustafa går till Gefle IF

Dardan Mustafa har idag skrivit på ett 3 års avtal med Gefle IF. Han byter därmed division 1 mot allsvenskan. Den 21 årige forwarden åkte i onsdags på träningsbesök till Gefle IF och imponerade så pass mycket att han redan efter två träningar erbjöds ett avtal.

Dardan, som är fostrad i Lunds BK, har de senaste åren varit en av Lunds BKs bästa spelare. Han blev utsedd till MVP i Morgondagens Stjärnor 2011 och har varit aktuell för övergångar till Malmö FF och Trelleborgs FF men detta grusades pga en korsbandsskada hösten 2012.

– Jag är väldigt glad att det är klart med en klubb som Gefle, säger en glad Dardan efter att allt har blivit klart.  – Jag ser fram emot den allsvenska säsongen 2014 och hoppas kunna uppfylla mina och klubbens mål!

– Det här är en bra chans för Dardan, säger hans agent Martin Klette. – Förutom att han kommer få träna med och spela mot bättre spelare i allsvenskan får han en lön som gör att han kan leva på sin fotboll. – Jag tror att Dardan kan överraska rejält i allsvenskan i år och han är väl värd den här chansen!

Läs gärna på Gefle IFs hemsida om värvningen! http://www.gefleiffotboll.se/2014/01/25/gif-varvar-dubbelt/

Dardan Mustafa gör sin debut för Gefle IF i morgondagens träningsmatch mot IFK Mariehamn! Wagnsson Sports & Entertainment önskar honom lycka till!