Daniel Ask klar för Västerås SK

Bild: Västerås SK

Skövde AIKs offensive spelare Daniel Ask har signerat ett 2 års avtal med Västerås SK. Därmed blir han lagkamrat med Viktor Granath även kommande säsong.

– VSK visade ett stort intresse och visade upp en bra plan för mig, säger Daniel i en första kommentar. – Sättet de ser på fotboll och hur de vill spela fotboll tilltalar mig och passar in på min profil, fortsätter han. – Det är en klubb med väldigt bra förutsättningar där man kan fokusera fullt ut på fotbollen. – Jag ser ser fram emot att dra igång, träffa spelare, tränare och bara visa upp min kvalitéer. – Målet för året är att hjälpa VSK till en topplacering i Superettan, avslutar Daniel Ask.

– Det här blir en bra lösning för Daniel som tar ett steg uppåt och kommer till en etablerad Superettanklubb, säger hans agent Martin Klette. – VSK har varit professionella i sina försök att värva Daniel och har fört diskussionerna i mycket positiv anda.  – Det har inte varit några deadlines eller sura miner utan de har visat hur mycket de har velat ha Daniel vilket vi har uppskattat. – Daniel har alltid varit en stor talang och det skall bli spännande att se hans framfört i Superettan i år, avslutar Martin Klette.

Daniel genomför sin första träning med sin nya klubb den 10/1.