Anton Saletros skriver A-lagskontrakt med AIK

Wagnsson Sports & Entertainments klient Anton Saletros har idag skrivit på ett avtal med AIK som gäller t.o.m juli 2016.17-åringen kom till AIK från Enskede hösten 2009 och har sedan dess visat att han är en talang i dess rätta betydelse. Hans framfart i AIK och pojklandslaget har uppmärksammats bland storklubbar i Europa. Med sin genombrottsförmåga och stora skicklighet i spelets alla riktningar har Anton optimala förutsättningar för att vara en mittfältare och spås en lysande framtid i sin fotbollskarriär.

– Det känns fantastiskt att skriva på för en klubb som AIK, Sveriges största klubb och fans. Jag ser fram emot att fortsätta träna och utvecklas i en så bra miljö som AIK erbjuder, säger Anton.

– Det här blir en bra lösning för Anton då AIK är en bra klubb med goda förutsättningar att utvecklas, säger hans agent Martin Klette. Han har stor utvecklingspotential och lär få chansen att debutera i AIKs A-lag inom en snar framtid.

– Anton är en framstående spelare i Sverige på sin innermittfältsposition i sin ålderskull, han har varit i kontinuerlig träning med A-laget en längre tid och med hans personlighet och sina egenskaper är han konkurrenskraftig i allsvenskan redan idag trots sin ringa ålder. Vi är stolta att få rekrytera och presentera ännu en Stockholmare och spelare ifrån AIK:s egen ungdomsakademi säger Björn Wesström Sportchef AIK Fotboll.