Andrew Stadler klar för Landsrkona BoIS

Den 25 årige amerikanske forwarden Andrew Stadler har skrivit på ett 2 års avtal med Landskrona BoIS. Han köps därmed loss från Sandvikens IF där han har haft 2 framgångsrika år. Han spelade tidigare för George Washington University i USA.

– Jag ser fram emot att ansluta till Landskronas träningar och utmaningen att spela i en bra klubb i Superettan med bra spelare och bra tränare, hälsar Andrew Stadler från Milwaukee där han just nu befinner sig på semester. – Jag vill tacka Landskrona och min gamla klubb Sandvikens IF för att de gör detta möjligt. Jag har en del goda kvaliteter som jag förhoppningsvis kan bidraga med den kommande säsongen.

– Jag är glad för Andrews skull att de tuffa förhandlingarna mellan klubbarna gick vägen och vill tacka Landskrona för att de gör den här ekonomiska satsningen och köper loss Andrew för ett icke obetydligt belopp, säger Andrew Stadlers agent Martin Klette. – Det blir ett steg framåt i karriären för Andrew att komma till Landskrona men jag är övertygad om att han kommer lyckas där.