Alfred Jönsson stannar i Lugi

En av Sveriges största handbollstalanger Alfred Jönsson har beslutat sig för att skriva under ett nytt avtal med Lugi HF och stannar därmed i Sverige 2 år till. Avtalet undertecknades för en tid sedan men blev offentligt idag. Det nya avtalet gäller fr o m 2017-06-01 t o m 2019-05-31.

– Ja det stämmer att det blir en fortsättning i Lugi för mig även kommande säsong, säger Alfred i en första kommentar. – Jag har trivts mycket bra i Lugi under den tid jag har varit här. – Vi är ett härligt handbollsgäng och
jag trivs med de andra spelarna både på och utanför handbollsplanen och jag är övertygad om en fortsatt handbollsutveckling i Lugi. – Lugi är ett topplag i handbollsligan och de har ambitioner att vara där. – Det är i ett sådant lag jag vill vara i! – Jag har fått stort förtroende från tränaren Tomas Axnér den här säsongen och det är min förhoppning att det blir så även nästa säsong.

– Förhandlingarna har gått avsevärt mycket smidigare i år med Lugi och de har nu visat att de har varit beredda att ge Alfred den lön han förtjänar från ett handbollsmässigt perspektiv, säger hans agent Martin Klette. – I och med detta och att Alfred trivs så bra med laget och i staden så har det inte riktigt varit aktuellt med en flytt trots att intresse från andra klubbar har funnits. – Alfred är nöjd och det är det viktigaste för mig!