Alexander Engholm klar för Eskilsminne IF

Ängelholms FFs lovande mittfältare Alexander Engholm har idag skrivit på ett avtal t o m november månad med Eskilsminne IF. Därmed stannar han i sin hemstad Helsingborg den här säsongen också.

-Jag väljer Eskilsminne för det är en bra klubb att utvecklas i, förklarar Alexander sitt val. -Karriärmässigt så är detta i helt rätt riktning. -Det är en klubb med rätt värderingar, bra koncept och goda förutsättningar, avslutar han.

-Det här har gått ganska snabbt, säger Alexanders agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. -Vi fick klubbens avtalsförslag den 11 februari och sedan var vi i stort sett överens den 14 februari. -Alexander har hållit igång i Eskilsminne en tid samtidigt som vi haft en dialog med några klubbar i Superettan och Allsvenskan, men till slut trivdes han så bra att han bade mig diskutera ett avtal med dem. -Alla spelare vill ju spela så högt som möjligt men Alexander är en klok spelare som inser värdet av att också vara så central som möjligt i det lag han tillhör. -Eskilsminne har verkligen visat att det vill ha honom och där kommer han förhoppningsvis få mycket speltid, vilket är viktigt för alla unga spelare. -Det skall bli spännande att följa honom under säsongen!