Albin Ekdal om segern mot Inter

I söndags spelade Wagnssons klient Albin Ekdal match med sitt Cagliari mot det noterade storlaget Inter. Cagliari tog ledningen i den 62:a minuten på straff, efter en mycket diskutabel situation i straffområdet. Dryga fem minuter efter målet fick Albin själv ett bra nickläge som tyvärr räddades av Inters målvakt. I 76:e minuten kunde Cagliari sedan fastställa slutresultatet 2-0, vilket innebar en seger som tar Cagliari över den magiska 40-poängsgränsen. Cagliari kan därmed med en vinst nästa vecka säkra kontraktet.

Wagnsson Sports & Entertainment gratulerar Albin till vinsten, som är nöjd med sin insats och berättar följande om matchen, samt läget just nu;

– Hur var matchen och hur kändes det?
Inter inledde matchen starkt och hade mycket boll, men egentligen utan att skapa speciellt farliga chanser. Jag visste hela tiden att vi är farliga när vi anfaller och vi visade att vi kunde skapa mycket mot dem redan i första halvlek, trots att vi inte gjorde mål just då.

– Hur är formen just nu?
Formen är bra för mig personligen då jag fått spela näst intill alla matcher och presterat bra.

– Ni har varit väldigt starka och vunnit många matcher på hemmaplan, vad beror det på?
Just nu är vi verkligen ett lag som jobbar för varandra och alla vet sin roll i laget. Vi har ett bra flyt och kör på bara helt enkelt.

– Inter bl.a. anses ha många stora världsstjärnor, vem anser du är den svåraste motståndaren i Serie A?
Svåraste motståndaren i serie A skulle jag säga är Pirlo, eftersom han är så lurig och svår att ta bollen ifrån. Men även spelare som Balotelli, Cavani och Totti är riktigt bra.