Zlatan Azinovic klar för Malmö FF

Zlatan Azinovic är klar för Malmö FF. Avtalet innebär att Zlatan lämnar Trelleborgs FF för att spela för Malmö FF och gäller t.o.m. 31 december 2012.

-Det känns bra att komma till en av Sveriges största föreningar, säger Zlatan Azinovic. Jag har haft en bra tid i Trelleborg men ser nu fram emot att spela med Malmö FF. Det känns jättebra att få jobba med Jonnie Fedel som är målvaktstränare och hoppas jag kan utvecklas mycket som målvakt.

Även Malmö FF är nöjda med värvningen och Per Ågren, sportchef, berättar: -När nu Viktor Noring vänder tillbaks till TFF är vi väldigt glada att kunna ersätta honom med ännu en duktig målvakt. Zlatan Azinovic har den erfarenhet både från spel i Allsvenskan och i Superettan som vi letade efter. Han kommer tillsammans med Johan Dahlin och Robin Olsen bilda en väldigt stark grupp målvakter i MFF inför vår viktiga höstsäsong.

Zlatans agent Martin Klette beskriver Zlatans flytt som en stor chans för honom. – Kul för Zlatan att få den här chansen att komma till en storklubb! Han har verkligen kapacitet att bli en bra målvakt i framtiden.