Viktor Noring på plats i Celtic

I går eftermiddag flög Wagnsson Sports & Entertainments klient Viktor Noring till Glasgow för att börja träna med sin nya klubb. Avtalet mellan Viktor och Celtic som blev helt klart för några dagar sedan innebär att Viktor lånas ut från Trelleborgs FF under 5 månader med en option för Celtic att köpa loss honom till sommaren.

Viktor, hur känns det?

Än så länge så känns det bra, har en nervositet blandat med förväntan. Jag kommer komma mer och mer in i allt så jag är inte orolig.

Vad har du för förväntningar på säsongen?

Förväntningarna är att denna säsong bli 2:e målvakt. Sedan vill jag också känna att jag utvecklas som målvakt och utveckla min fysiska förmåga ännu mer. Sedan får vi se hur bra det kommer att gå!

Hur ser den närmaste veckan ut?

Den närmaste veckan ser ut som så att på onsdag är vi lediga och då ska jag iväg och titta på några lägenheter. Sedan på torsdag har vi träning. Ska förmodligen kolla på fler lägenheter då och sen möte med banken. Sen har jag inte fått mer information.

Hur är din form nu?

Min form känns bra! Klart att det kommer vara tufft dem första veckorna med att komma in i vardagen och träningen. Men jag har tränat på bra när jag har varit ledig så jag är inte orolig.

Vad tror du blir din största utmaning?

I första hand att se till så att Celtic utnyttjar optionen. Sen blir den största utmaningen att träna hårt och inom 2 år bli 1:e målvakt i Celtic. Sedan vet man aldrig vad som kan hända!