Viktor Noring klar för Bodö/Glimt

Viktor Noring skrev idag på ett avtal med Bodö/Glimt i nästhögsta serien i Norge. Viktor lämnar därmed klubben Celtic för spel med nuvarande serieledarna till den 31 december i år.

– Jag har fått en bra känsla av klubben, tränarna, spelarna och staden, berättar Viktor. Jag ser mycket fram emot att komma till Bodö-Glimt för att få speltid och visa upp min kapacitet som målvakt och att se till så att klubben går upp i Tippeligan igen!

– Detta blir en bra lösning för Viktor som nu får chans att spela matcher igen. Samtidigt skriver han inte fast sig i något längre avtal i Skandinavien. I och med detta har han möjlighet att komma utomlands igen i januari om det går bra för honom i Bodö/Glimt, säger Viktors agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment.

– Bodö/Glimt är glada över möjligheten att få Viktor Noring till laget och vi tror starkt på att både Viktor och laget kommer att ha en lysande utveckling under hösten. Bodö/Glimt ser Viktor som väldigt betydelsefull, hälsar Håvard Sakariassen från klubben.

Wagnsson Sports & Entertainment önskar Viktor lycka till i nya klubben!