Tobias Rivesjö utsedd till Årets Vänster 9 i Norge

Under den gångna veckan har priser till säsongens bästa spelare utsetts i Norges högsta handbollsserie Postenligan. Det är spelarna och tränarna själva som har röstat fram vilka de tycker förtjänar uppmärksamhet för bra prestationer under den gångna säsongen. Wagnsson Sports & Entertainments klient Tobias Rivesjö utsågs till årets vänster 9, ett välförtjänt pris till Tobias som under säsongen gjort hela 125 mål och slutade på 6:e plats i skytteligan.

Wagnsson gratulerar Tobias till det fina priset som kommer delas ut i samband med slutspelsmatcherna, vilka spelas i detta nu. Tobias lag Runar har goda chanser att nå en semifinalplats med två matcher kvar att spela av sex möjliga.

Stort grattis till utmärkelsen Tobias, hur känns det?

Tack så mycket! Det har varit en lång och tuff säsong med både upp – och nedförsbacke, så det känns väldigt bra att få en bekräftelse på att det gått bra och att all träning och frustration man genomgått varit värt det.

Är du nöjd med din säsong?

Jag är nöjd med min egen och lagets insats. Alla kämpade in till sista sekund, så det var tungt och tråkigt att inte lyckas ta medalj i själva grundserien, därför satsar vi extra mycket på att ta medalj nu i slutspelet.

Du har gjort många mål i år, är det något du har fokuserat extra på?

Jag har lagt ner mycket tid på att bli snabbare och starkare i allt jag gör. Det har blivit många timmar i gymmet och jag har haft tur med att vara skadefri hela året.

Vad tror du om era chanser i slutspelet?

Vi går för guld!

Hur är formen nu?

Formen är bättre än någonsin. Jag känner mig frisk i kroppen trots en lång säsong och jag är motiverad till att ta en medalj med Runar.