Sebastian Castro-Tello lånas ut till Revan FC

Wagnsson Sports & Entertainments klient Sebastian Castro-Tello har idag skrivit på ett ettårsavtal med den Azerbadjanska klubben Revan FC. Kontraktet börjar gälla den 1 augusti i år och 26-åringen lånas därmed ut från nuvarande klubben Hammarby där han spelat sedan elva års ålder. Den bollskickliga mittfältaren, men på senare tid också forwarden, har spelat i A-laget sedan 2006 och blev efter en lyckad säsong 2007 nominerad till ”årets nykomling” på Fotbollsgalan. 

 Det känns jättebra och ska bli väldigt spännande. Jag ska verkligen ta den här chansen och förvalta den väl. Den Azerbadjanska ligan blir bara bättre och bättre och det känns stimulerande att få vara en del av och bidra till den utvecklingen, säger Sebastian. Det är samtidigt med blandade känslor och fina minnen jag lämnar Hammarby som jag varit en del av väldigt länge. Jag kommer sakna klubben och är otroligt tacksam för den här tiden, men nu blickar jag framåt med full fokus på fotbollen för att ta ytterligare steg i min karriär, avslutar han.

– Detta blir ett spännande äventyr för Sebastian som kommer till en klubb som verkligen vill ha honom. Jag tror att detta blir ett lyft för Sebastians karriär, säger Sebastians agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment.

– Jag tror att detta kan vara första steget för Castro att så småningom uppnå sin fulla potential och slå igenom internationellt för jag vet att han har dom kvalitéerna i sig, säger Sebastians mentor Fredrik Söderström vid Wagnsson Sports & Entertainment.

Vi på Wagnsson önskar Sebastian lycka till i sin nya klubb Revan FC, dit han åker redan imorgon (tisdag).