Sarah Sjöström anlitar Wagnsson Sports & Entertainment

Wagnsson Sports & Entertainment har fått en ny klient: guldmedaljören på 100 m fjäril från VM i Rom Sarah Sjöström. Bolaget kommer biträda Sarah framför allt med juridisk rådgivning samt förhandla hennes sponsoravtal men även assistera henne och familjen när det gäller bl a mediakontakter.

 

-”Vi har valt Wagnsson med anledning av deras kompetens och kunskap inom idrottsrelaterad juridik” meddelar Sarahs pappa Göran Sjöström. ”Vårt val av en manager är en del i att kunna utveckla en lång och trygg framtid för Sarah samt att hon skall kunna koncentrera sig på sin huvuduppgift nämlingen simningen” fortsätter han.

 

-”Vi är väldigt glada att Sarah och hennes föräldrar i konkurrens med andra managers har valt oss att guida henne i hennes karriär” säger Martin Klette från Wagnsson Sports & Entertainment. ”Sarah är ett fräscht namn som kommer vara intressant att arbeta med i framtiden. Hon är en frisk fläkt på den svenska sponsormarknaden som det gäller att hantera på ett bra och långsiktigt sätt med tanke på hennes unga ålder”.

 

Sarah Sjöström är 16 år gammal och simmar World Cup för Sverige den 10-11 november i Eriksdalsbadet i Stockholm.