Nermin Karic i final i Viareggio

Nermin Karic in action i dagens semifinal mot Parma

Genoas mittfältsmotor och Wagnssons klient Nermin Karic har gått till final i den prestigefyllda Viareggioturneringen (Torneo di Viareggio), som är bland det finaste man kan vinna i Italien i U20-sammanhang. Turneringen, som har spelats sedan 1949, rankas som en av världens viktigaste ungdomsturneringar. I dagens semifinal mot Parma, som Genoa vann med 3-2, svarade Nermin för assisten till det viktiga 2-2 målet.

Vilket har varit det bästa laget ni mött i turneringen?

-Det är nog Empoli! -Just eftersom de spelar väldigt fin fotboll och har ett bra passningsspel. -Vi har alltid svårt mot dem men vi lyckades vinna mot dem den här gången också!

Hur har det gått för dig i turneringen?

-Det har gått bra för mig! -Jag har bidragit med två assists och spelat bra. -Jag har skapat många chanser för mina medspelare och varit delaktig i vårt spel. -Lite trist att jag ej gjort mål ännu men det kommer i finalen, säger Nermin som har startat alla 6 matcherna.

Wagnsson Sports & Entertainment önskar Nermin lycka till i finalen mot Bologna på onsdag! Skulle laget lyckas vinna finalen blir det 3:e gången Genoa vinner turneringen. Sista gången man gjorde det var 2006. I så fall gör han en annan Wagnssonklient Albin Ekdal sällskap som vann turneringen med Juventus 2008.