Martin Rudolfsson klar för Ängelholms FF

Ängelholms FF är överens med Martin Rudolfsson om ett 2 års avtal med start den 1 januari 2015. Försvararen ansluter från Landskrona BOIS där han har spenderat de 3 senaste åren.

Martin är född 1988 och kommer ursprungligen från Lunds BK. Efter att ha skolats i Lunds BK i flera år gick han 2012 till Landskrona BOIS där det blev 69 matcher i Superettan.

– Det känns väldigt spännande med en ny utmaning och jag är glad att få fortsätta min karriär i Ängelholms FF. Intrycket jag fått från klubben i form av tränare och sportchef har enbart varit positivt, säger Rudolfsson i en första kommentar till övergången.

– ÄFF välkomnar Martin Rudolfsson till föreningen. Martin är den högerback som ÄFF  identifierade direkt som ett tänkbart nyförvärv. Vi ser honom som en ambitiös, träningsvillig och oerhört lojal spelare. Han passar väldigt bra in i den profilen av spelare som vi sökt inför 2015. I Martin får vi en stabil prestation i både träning och match, säger Ängelholms sportchef Stavros Papadopoulos.

– Martin kommer till en klubb med unga hungriga spelare som tränas av en av Sveriges mest intressanta yngre tränare Joakim Persson. Vi ser detta som en bra plattform för Martins fortsatta utveckling. Det skall bli spännande att följa honom nästa år i Ängelholms FF, avslutar Martin
Klette.