Johan Blomberg återvänder till GIF Sundsvall

Johan Blomberg, med förflutet i Lunds BK, Ängelsholms FF, Halmstads BK, AIK, Colorado Rapids och GIF Sundsvall återvänder till just GIF Sundsvall där han spelade under hösten 2019 på lån från Colorado Rapids.

– Det känns bra att ha skrivit på för Sundsvall och äntligen få sätta igång och träna fotboll igen. säger Johan i en första kommentar innan sin första träning med laget. – Jag är glad över att ha hittat en klubb trots att läget ser ut som det gör i fotbollsvärlden. – Senast jag var här trivdes jag väldigt bra både i laget och i staden och jag är säker på att jag kommer göra det denna gången med. – Jag ser fram emot att börja spela matcher och förhoppningsvis hjälpa klubben tillbaka till allsvenskan igen, avslutar han.

– Det blir skönt för Johan att komma igång igen, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Under vintern har vi haft kontakt med ett par klubbar i allsvenskan och ett par stycken i superettan men osäkerheten orsakad av Corona har gjort att många klubbar haft svårt att erbjuda bra ekonomiska villkor. – GIF Sundsvall har kunnat göra det och samtidigt en bra fotbollsmässig miljö med realistisk chans att återvända till allsvenskan med laget, avslutar Martin Klette.