Jacob Ondrejka förlänger

IF Elfsborgs lovande spelare Jacob Ondrejka har idag förlängt sitt avtal med Boråsklubben med ytterligare 1 år. Det nya avtalet löper nu t o m säsongen 2023.

– Allt känns bra och jag är glad att vi har kommit på en bra lösning för mig, säger Jacob Ondrejka i en första kommentar till sitt nya avtal. – Jag trivs jättebra i Elfsborg och det skall bli kul att den här säsongen börjar nu, fortsätter han. – Det är något man längtat efter länge! – Det här året satsar jag på att få mer speltid genom att få starta och inte bara hoppa in. – Vi går för guld i år, avslutar han.

– Det här har skötts mycket professionellt av Elfsborg, säger Martin Klette från Wagnsson Sports & Entertainment. – Jacob stortrivs i Elfsborg och Borås men fick ett erbjudande om att flytta till en bra holländsk klubb i slutet av januari. – Elfsborg ville dock behålla honom och erbjöd sedan förbättrade ekonomiska villkor som kompensation i o m att Jacobs lön hade blivit högre i Holland. – Jacob var då beredd att förlänga sitt avtal med Elfsborg och här står vi nu med två nöjda avtalsparter! – Det skall bli spännande att se Jacob i Allsvenskan i år! – Han startade en seriematch och hoppade in i flertalet övriga seriematcher redan förra året, men han kan slå igenom på allvar i år om han får vara frisk och skadefri, avslutar Martin Klette.