Intervju med Viktor Johansson

Wagnsson Sports & Entertainments klient Viktor Johansson i Hammarby P-98 har varit i Karlstad torsdag till söndag och spelat inofficella SM (Sverigecupen) för pojkar födda 1998 där Hammarby gick till final. Viktor blev utsedd till turneringens bästa spelare (MVP) och passade även på att göra ett mål på straff. Vi tog därför tillfället i akt att ställa några frågor till Viktor.

Hur känns det så här dagen efter att Serigecupen i Karlstad avslutades?

– Just nu känns det lite tråkigt eftersom det var så himla kul där borta men ändå rätt så skönt för det tar på kroppen att spela runt två matcher om dagen.
Är du nöjd med lagets insats?

– Ja, jag är riktigt nöjd över grabbarna. Vi gjorde en grym turnering tillsammans!
Är du nöjd med din insats?

– Ja, jag är riktigt nöjd med min insats! Jag kände mig fräsch hela turneringen så jag kunde göra mitt bästa i varje match.

Du blev vald till turneringens bästa spelare med motiveringen av cupgeneralen Ulf Johansson att ”han borde bli nya Ronnie Hellström” hur går dina tankar om det?

–  Jo men jag tycker det är väldigt kul att jag blev vald till turneringens bästa spelare. Det kommer göra så jag kämpar ännu hårdare på träningarna eftersom jag vet att folk tycker att jag är bra så det blir som en liten kick att man har priset hemma som man kan kolla på om det går tungt!

Vad väntar här närmast?

– Det stora som kommer nu är väl uttagningar till pojkallsvenskan som jag satsar stenhårt för!

Du gjorde även ett mål på straff! Är det något du brukar göra?

– Haha, jag brukar inte ta straffar men brukar öva lite efter träningarna så jag var riktigt sugen på att lägga en så det var kul att jag fick göra mål!

Vi på Wagnsson Sports & Entertainment tackar Viktor för att han tog sig tid att prata lite med oss och önskar honom lycka till i arbetet att fortsätta att utvecklas som målvakt!

/Fredrik Söderström