Henrik Jakobsen är klar för GOG

Norska mittsexan Henrik Jakobsen har skrivit på ett 2 års avtal med klassiska danska ligaklubben GOG. Avtalet börjar att gälla den 1 juli 2015.

– GOG verkar vara en riktigt fin klubb, säger Henrik i en första kommentar till sitt nya avtal. – De verkar ha en fin sammanhållning i laget och spelar en typ av handboll som jag gillar. – Jag har fått ett gott intryck av staden, hallen och planerna för laget nästa säsong. – Personligen förväntar jag mig att jag fortsätter min utveckling som handbollsspelare nästa säsong och hoppas att mina kvaliteter kan göra GOG bättre både offensivt och defensivt. – Som lag hoppas jag att vi kan vara ett av ligans bästa lag redan nästa säsong, avslutar en nöjd lagkapten i Drammen.

– Det här blev en perfekt lösning för Henrik, säger hans agent Martin Klette. – Henrik kunde ha gått till Sönderjyske för ett år sedan men valde att tacka nej för att slutföra sina polisstudier i Norge. – Nu är han klar med dessa och kan koncentrera sig på handbollen. – Han kommer till en klassisk klubb i en av världens bästa ligor men konkurenssituationen på hans position är samtidigt rimlig. – GOG har också i förhandlingarna visat hur mycket de har velat ha honom. – Jag har en mycket bra känsla av detta, avslutar Martin Klette.

Wagnsson Sports & Entertainment önskar Henrik lycka till nästa säsong i sin nya klubb!