Robin Quaison årets ungdomsspelare i AIK

Wagnsson Sports & Entertainments klient Robin Quaison har av AIK utnämnts till Årets ungdomsspelare 2011. Varje år delar AIK ut utmärkelsen inom fem olika kategorier (årets lag, årets talang, årets ungdomsspelare, årets Bosse Sjögren-stipendiat och årets ungdomsledare), och Robin har tidigare fått utmärkelsen årets talang. AIK:s motivering om valet av Robin lyder:

Robin började i AIK redan i Knatteskolan och har med framgång spelat i AIK:s pojk och juniorlag innan han 2011 tog steget över till samarbetsklubben Väsby United där han direkt tog en plats i startelvan och blev en tongivande spelare, för att därefter direkt gå vidare till AIK:s A-lag. Med elegans, spets och en villighet till det hårda jobbet samt med en stor portion ödmjukhet, brinnande passion för sin utveckling och fotboll, är Robin en viktig förebild för kommande generationer unga spelare från AIK Ungdomsakademi och han är sannerligen värd denna utmärkelse som Årets Ungdomsspelare 2011. (källa: www.aikfotboll.se)

Stort grattis Robin, vad roligt! Hur känns det?
Det känns bra, det var kul att få det här priset. Det var verkligen roligt att ta emot priset som är ett kvitto på att jag har jobbat hårt.

När fick du reda på att du skulle få det?
Jag fick reda på det för några veckor sedan ungefär.

Hur är formen nu?
Formen just nu är bra och jag känner mig i form!

Vad händer härnäst?
Härnäst är det full fokusering på allsvenskans slutomgångar och på Europa League-spelet.

Nu när du vunnit årets talang och årets ungdomsspelare undrar vi såklart, vad blir nästa utmärkelse?
Bra fråga, har ingen aning…