Viktor Noring klar för Lyngby BK

Målvakten Viktor Noring har idag skrivit under ett 1 års avtal med danska Lyngby BK och lämnar därmed holländska Heerenveen.

– Jag är väldigt glad över att få komma till en så välkänd och klassisk klubb som Lyngby BK, säger Viktor efter den nyss avklarade läkarundersökningen. – Jag valde Lyngby för att jag tror på deras filosofi och satsning som de gör för att ta sig upp till den högsta serien i Danmark. – Tiden i Heerenveen blev inte som jag hade önskat men nu är jag full av motivation och förväntan av att få börja spela och prestera igen!

– Det känns skönt att ha gjort klart detta, säger Viktors agent Martin Klette. – Lyngby försökte få loss Viktor redan i januari men då begärde Heerenveen för mycket pengar. – Nu har de visat att de verkligen vill ha honom och Viktor har fått positivt intryck av målvaktstränaren och den nye huvudtränaren. – Jag tror detta blir en bra chans för Viktor att nå tillbaka till de statushöjder som han har haft tidigare.

Vi på Wagnsson Sports & Entertainment vill tacka den avgående assisterande tränaren Jonas Eidevall för hans arbete med att lägga grunden för värvningen av Viktor!