Carlos Garcia om sin debut i Brönshöj

I gårdagens danska Division 1-match mellan Brönshöj och AGF gjorde Wagnssons klient Carlos Garcia sin A-lagsdebut i Brönshöj-tröjan. Den talangfulle mittbacken skrev för några veckor sedan ett 2-årsavtal med italienska Serie A-klubben Parma, men är  utlånad till danska Division 1-klubben Brönshöj till den sista december i år.

Grattis till debuten Carlos. Hur känns det?
– Tack, det är jätteskönt att ha debuten gjord. Det var ett tag sedan jag spelade match, men det kändes väldigt bra och stabilt matchen igenom. Vi mötte ett lag i superligan och började väldigt bra. AGF hade inte många chanser och vi fick straff tidigt i första halvlek. Tyvärr missade vi den vilket är synd för annars tror jag att matchen hade fått en helt annan karaktär. Vi släpper in ett billigt mål innan halvtidsvila vilket alltid är lite tungt. Under andra halvlek försöker vi forcera och gör det bra. Vi reducerar till 1-2 och satsar ännu mer framåt efter det men släpper då in ett mål till på kontring. Tråkigt att förlora, men som sagt skönt att få spela match igen.

Hur är det annars i nya klubben?
– Det är jättebra! Allt fungerar som det ska och det flyter på bra. Jag har kommit in bra i laget och känner mig varmt välkommen i klubben. Dem har fixat lägenhet till mig som jag trivs i och det finns goda förutsättningar och träningsmöjligheter.  Vi tränar på eftermiddagen med laget vilket gör att jag kan träna själv på morgonen på vår anläggning. Jag har också hunnit med att utforska Köpenhamn när jag inte tränar.

För Carlos väntar härnäst match på söndag mot Vejle där vinst innebär att Brönshöj kan klättra många steg i tabellen.