Bröderna Ejerblad klara för nya klubbar

FullSizeRenderTvillingarna Jacob och Marcus Ejerblad har gjort klart med var sin division 1 klubb! Mittbacken/högerbacken Jacob har skrivit på för Gefle IF och den offensive mittfältaren Marcus för Akropolis IF. Därmed kommer de få möta varandra i årets division 1 norra. Bådas avtal är på 1 år. De spelade 2015-2018 för IF Elfsborg. Innan dess var de på besök hos Manchester City och Bröndby IF.

– Efter att ha besökt klubben i november så blev jag väldigt inspirerad av det jag såg, säger Jacob. – Gavlevallen är en anläggning på en nivå som få lag kan stoltsera med! – Jag ser inte bara det här som ett bra steg för min egen utveckling utan det är också ett väldigt intressant projekt att vara delaktig i.

– Akropolis är ett lag som vill spela anfallsinriktad fotboll vilket kommer passa mig perfekt, säger Marcus i en första kommentar. – De satsar på att gå upp till Superettan i år och det skall bli kul att vara en del av laget, fortsätter han.

Jacob_ejerblad_instagram– Det skall bli kul att få se grabbarna i seniorfotboll i vår, säger deras agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Att två tvillingar spelar mot varandra i samma serie sätter en liten extra touch på det hela.

Wagnsson Sports & Entertainment ser fram emot de två familjederbyna i år!