Anton Hellberg har skrivit på för HK Malmö

IMG_7825

Hammarby Handbolls målvakt Anton Hellberg har skrivit på för topplaget HK Malmö som just nu ligger tvåa i Handbollsligan. Avtalet börjar gälla den 1 juli och gäller i 2 år. Därmed lämnar han Stockholmsklubben efter 3 år.

– Jag har fått ett bra intryck av Malmö och deras verksamhet från flera håll, vilket motiverar en flytt, säger Anton i en första kommentar.

– Det känns som ett bra steg i min karriär. – Förändring är alltid lite jobbigt, men sett till hur jag har utvecklats både som handbollsspelare och människa sedan jag kom till Hammarby tror jag att jag kan ta ytterligare steg genom att gå till en toppklubb som Malmö med allt vad det innebär.

– Det finns goda förutsättningar att lägga den tid jag vill på handboll och annan träning i Malmö. – Jag tror att det kommer utveckla mig ännu mer som handbollsspelare. – Jag hoppas och tror att Malmö kommer fortsätta vara ett topplag och ser fram emot att slåss om de högsta placeringarna i tabellen, avslutar Anton.

– Det blir spännande att se hur Anton presterar i en toppklubb med ett riktigt bra försvar framför sig, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – Antons utveckling har gått konstant framåt i Hammarby och hans kvalitetsnivå har ökat sakta men säkert i takt med det stigande ansvar han fått under sina 3 år i klubben. – Jag är tacksam för denna utveckling och ser fram emot att följa honom i fortsättningen när han nu kan försörja sig helt på handboll.

Wagnsson Sports & Entertainment gratulerar Anton till hans nya avtal!