Adam Lundqvist gör A-lagsdebut för IF Elfsborg

Den 21 juni spelade Elfsborg sin första träningsmatch efter sommaruppehållet på Havsvallen i Smögen. Gais stod för motståndet och matchen slutade 3-0.

Vi på Wagnsson Sports & Entertainment vill uppmärksamma att en av våra unga talanger, Adam Lundqvist, född 1994, fick göra A-lagsdebut. Vi ringde upp för att gratulera och passade på att ställa några korta frågor.

Vilka är dina intryck, såhär några dagar efter debuten?

– Det känns jätteroligt! Att efter endast en träning med A-laget få vara med och hoppa in i en match känns väldigt stort. Det är kul att få bekräftat att de vet vem jag är och vad jag går för. Nu hoppas jag på fler träningstillfällen med A-laget.

Du kom in med en kvart kvar av matchen, fick du några bollar att jobba med?

– Ja, jag fick spela på kanten och kom ganska snabbt in i några situationer med boll. Jag gillade tempot och att kvalitén var så mycket bättre än vad jag är van vid.

Hur känns formen?

– Mycket bra! Jag har tränat hårt under våren och var även med i dubbelmötet mot Rumänien i P-94 landslaget och spelade 90 minuter i en match och 45 i den andra, tidigare i juni.

Slutligen, vad händer härnäst?

– Tja, det är några dagars ledighet nu, sen är det tillbaka till U-21 och landskamperna i augusti.

Vi på Wagnsson Sports & Entertainment är väldigt glada över debuten och önskar Adam ett stort lycka till med resten av den här säsongen!